Ανακοινώσεις

Επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 031 ΓΟΥΔΗ – ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Λεωφορείο

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 031 με ονομασία ΓΟΥΔΗ – ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, με βάση τον πίνακα των δρομολογίων της, από την έναρξη των ακαδημαϊκών υποχρεώσεων των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έως τη λήξη αυτών.

Η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής διαμορφώνεται  ως εξής:

Λεωφορειακή  γραμμή 031

Διαδρομή από Αφετηρία (ΓΟΥΔΗ)

Από Θηβών (ΑΦΕΤΗΡΙΑ), δεξιά Μικράς Ασίας, συνέχεια Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, δεξιά Πανεπιστημίου, συνέχεια Πλ. Ομονοίας, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, κυκλικά την Πλατεία Καραϊσκάκη, δεξιά Αχιλλέως, συνέχεια Λ. Αθηνών, δεξιά Ρίμινι, δεξιά Φλούτζη (ΤΕΡΜΑ).

Διαδρομή από Τέρμα (ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΚΟΚΟΜΕΙΟ)

Από Φλούτζη, αριστερά Λ. Αθηνών, συνέχεια Αχιλλέως, κυκλικά την Πλατεία Καραϊσκάκη, δεξιά Καρόλου, συνέχεια Μάρνη, δεξιά Καματερού, αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, δεξιά Μεσογείων, δεξιά Φειδιππίδου, δεξιά Θηβών (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Για τα δρομολόγια και τις στάσεις  της λεωφορειακής γραμμής 031, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από την εφαρμογή της τηλεματικής και το πληροφοριακό μας κέντρο 11185.

Σχετικά Άρθρα