Ανακοινώσεις

Προσωρινές τροποποιήσεις ΜΜΜ λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

All Means News Image, Transport for Athens, Ομιλος ΟΑΣΑ, Συγκοινωνίες Αθηνών

Με στόχο την ενημέρωση  του επιβατικού κοινού, οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) ανακοινώνουν  ότι λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου θα προβούν σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ, σε όλους τους Δήμους, κατά την διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων και της στρατιωτικής παρέλασης και έως το πέρας των εκδηλώσεων, ανάλογα με τις υποδείξεις της Τροχαίας,  το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023.

Ειδικότερα, για τη λεωφορειακή γραμμή Χ95, τα δρομολόγια  θα εκτελούνται μέχρι το Σταθμό Μετρό Κατεχάκη.

Επιπλέον,  σε ότι αφορά στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς, οι τροποποιήσεις που θα ισχύσουν κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα έχουν ως εξής:

Τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό:

  • Στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», τη στάση «Φιξ» από την έναρξη κυκλοφορίας και μέχρι το πέρας των παρελάσεων.
  • Στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος», τη στάση«Σεφ» από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι. Ειδικά κατά το χρονικό διάστημα από τις 11.00 έως τη 13.00, τα δρομολόγια της γραμμής θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Παλαιό Δημαρχείο».

Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, θα κλείσει από τις 8.00 το πρωί μέχρι το πέρας της παρέλασης και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.