Ανακοινώσεις

Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 860 και της γραμμής τρόλεϊ 1, στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Λεωφορείο

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 860 Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΓΕΝ. ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΣΧΙΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και της γραμμής τρόλεϊ 1 ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ, λόγω εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ», επί της οδού Κοραή (μεταξύ των οδών Στρατηγού Μακρυγιάννη και Χρυσοστόμου Σμύρνης και Αργοστολίου),  στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου,  για το χρονικό διάστημα έως τη Δευτέρα 03/07/2023,  ως εξής:

Λεωφορειακή  γραμμή 860

Διαδρομή από Τέρμα

Από Χρ. Σμύρνης, αριστερά Κοραή, δεξιά Πλάτωνος, δεξιά Μεταμορφώσεως, αριστερά Στρ. Μακρυγιάννη, συνέχεια η κανονική διαδρομή.

Ίδρυση προσωρινών στάσεων :

  • «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ», επί της οδού Μεταμορφώσεως, στη μεσοτοιχία των αρ. 117 και 119, μεταξύ των οδών Πλάτωνος και Αργοστολίου
  • «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» επί της οδού Μεταμορφώσεως έναντι του αρ. 76

 

Γραμμή τρόλεϊ 1

Προσωρινό Τέρμα

Για  το χρονικό διάστημα που θα ισχύσουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λειτουργήσει προσωρινό τέρμα  επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Φλέμινγκ, μετά το στέγαστρο της στάσης «ΣΧΟΛΕΙΑ» και για 30μ,στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Διαδρομή από αφετηρία

Από, Λεωφ. Ποσειδώνος, δεξιά Χρυσ. Σμύρνης, προσωρινό τέρμα στάση «ΣΧΟΛΕΙΑ».

Διαδρομή από προσωρινό τέρμα

Από Χρ. Σμύρνης, αριστερά Κανάρη, αριστερά Μακρυγιάννη, αριστ. Εθν. Μακαρίου και συνέχεια η κανονική διαδρομή προς πλ. Αττικής

Ίδρυση προσωρινής στάσης

  • «ΚΑΝΑΡΗ», επί της οδού Κανάρη, έμπροσθεν αρ. 77, μεταξύ των οδών Χρ. Σμύρνης και Σωκράτους

Σχετικά Άρθρα