Ανακοινώσεις

Μεταβολές στη λειτουργία των ΜΜΜ λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 49ης επετείου του Πολυτεχνείου

All Means News Image, Transport for Athens, Ομιλος ΟΑΣΑ, Συγκοινωνίες Αθηνών

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 49ης επετείου του Πολυτεχνείου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα έως την Παρασκευή 18/11/2022 και ώρα  06:00.

Επιπλέον, την Πέμπτη 17/11/2022  με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής θα κλείσει στις 15:00 το μεσημέρι και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα κλείσουν στις 16:30 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από τον ακόλουθο σύνδεσμο Τροποποιήσεις 49ης επετείου του Πολυτεχνείου, από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185 και την ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ.

 

Σημείωση:

Την Πέμπτη 17/11/2022 τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται μέχρι τον ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ.