Ανακοινώσεις

Μερική προσωρινή τροποποίηση των Λεωφορειακών Γραμμών 740 και 755 λόγω έργων στο Δήμο Αχαρνών

Λεωφορείο

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 740 ΟΛΥΜΠ. ΧΩΡΙΟ – ΣΚΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΑΓ. ΑΝΝΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 755ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ-ΣΤ. ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω των έργων κατεδάφισης Υδατοπύργου στο Στρατόπεδο Παπαστάθη, στο Δήμο Αχαρνών, από την Πέμπτη 9-04-2020 έως και την Παρασκευή 10-4-2020 και για το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 14:00, ως εξής:

Λεωφορειακή Γραμμή 740
Κατεύθυνση προς Ολυμπ. Χωριό:
Από Χαλκιδικής, αριστερά Λ. Αθηνών, αριστ. Φ. Δέδε, δεξιά Αρχ. Θεάτρου, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Κατεύθυνση προς Αγ. Άννα:
Από Αρχ. Θεάτρου, αριστερά Φιλ. Δέδε, δεξιά Αθηνών, Λ. Δημοκρατίας, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή Γραμμή 755
Κατεύθυνση προς Στ. Κάτω Πατήσια:
Από Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Φιλαδελφείας δεξιά Λ. Αθηνών, αριστερά Ν. Λαδά, συνέχεια Ν. Λαδά, δεξιά Φιλαδελφείας (πάνω από την Αττική Οδό), συνέχεια Φιλαδελφείας και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Κατεύθυνση προς Αχαρναί:
Από Φιλαδελφείας, συνέχεια Φιλαδελφείας (πάνω από την Αττική Οδό), αριστερά Ν. Λαδά, συνέχεια Ν. Λαδά, δεξιά Λ. Αθηνών, δεξιά Φιλαδελφείας, αριστ. Κων/πόλεως, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:
Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες του δικτύου.