Ανακοινώσεις

Λειτουργία των ΜΜΜ την Τρίτη 4 Μαΐου 2021

All Means News Image, Transport for Athens, Ομιλος ΟΑΣΑ, Συγκοινωνίες Αθηνών

Με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων των ΜΜΜ στις απεργιακές κινητοποιήσεις  της εργατικής Πρωτομαγιάς, την Τρίτη 4 Μαΐου 2021, τα μέσα θα κινηθούν ως εξής :

Στα Λεωφορεία της ΟΣΥ οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Επισημαίνεται ότι η επαναφορά της λειτουργίας των οχημάτων θα ξεκινήσει σταδιακά μετά τη λήξη της στάσης εργασίας και αντίστοιχα θα ξεκινήσει η προοδευτική απόσυρσή τους για τα αμαξοστάσια.

Οι εργαζόμενοι στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Σημειώνεται ότι λόγω  της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από τους σταθμούς “Σύνταγμα” και “Εθνική Άμυνα” και Χ97 από τον σταθμό “Ελληνικό”, κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

Οι εργαζόμενοι στο Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.

Τα Τρόλεϊ καθώς και η  Γραμμή 1 του Μετρό (Πειραιάς – Κηφισιά) θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται για το πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων για κάθε γραμμή από την εφαρμογή OASA Telematics, τις ιστοσελίδες του ΟΑΣΑ  και της ΣΤΑΣΥ, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

 

 

Σχετικά Άρθρα