Ανακοινώσεις

Διακοπή λειτουργίας του Σταθμού «Αγ. Μαρίνα» της Γραμμής 3 του Μετρό, λόγω τεχνικών εργασιών, στις 14 και 15-3-2020

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την διακοπή λειτουργίας του Σταθμού «Αγ. Μαρίνα» της Γραμμής 3 του Μετρό, για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 14/3/2020 έως την Κυριακή 15/3/2020, λόγω προγραμματισμένων εργασιών και δοκιμών οι οποίες αφορούν την επέκταση του δικτύου προς Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου τα δρομολόγια της Γραμμής 3 θα πραγματοποιούνται με τερματικό σταθμό το «Αιγάλεω» και στο τμήμα Αιγάλεω-Δουκ. Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί για τη μετακίνηση του στο τμήμα ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία Χ2 «ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ –
ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ».

Η Λεωφορειακή Γραμμή Χ2 θα λειτουργεί από τις 05:30 έως και τη λήξη της βάρδιας. Επισημαίνουμε ότι το Σάββατο η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02:00 (πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής) λόγω της σχετικής παράτασης των δρομολογίων του Μετρό.

Η Αφετηρία και το Τέρμα της γραμμής, ορίζεται επί της Ιεράς οδού μπροστά στο Δημαρχείο Αιγάλεω (κατεύθυνση προς Χαϊδάρι), στην υπάρχουσα αφετηρία της γραμμής 891.

Κυκλική Διαδρομή της προσωρινής Λεωφορειακής Γραμμής Χ2

Από την Αφετηρία, αναστροφή επί της Ιεράς οδού, συνέχεια Ιερά Οδός, δεξιά Παπαναστασίου, δεξιά Ρ. Φεραίου, δεξιά Στ. Σαράφη, αριστερά Ιερά οδός, μέχρι την αφετηρία της γραμμής 891.

Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις εξής στάσεις:

  • «ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ», η οποία βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού μεταξύ Κρήνης και Αγ. Μαρίνας (κατεύθυνση προς Αιγάλεω)
  • «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», η οποία βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού μεταξύ Στ. Σαράφη και Παπαναστασίου (κατεύθυνση προς Αθήνα).