Ανακοινώσεις

Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής των Λεωφορειακών Γραμμών 866, 878 και 881

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 866 (ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ), 878 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ) και 881 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΡΟΥΠΑΚΙ), λόγω εργασιών επί της οδού Ποσειδώνος, μεταξύ των οδών Δημ. Λιάκου και Ευαγγελιστρίας στο Δήμο Ασπροπύργου,το Σάββατο 25.01.2020 και για το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 15:00, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 866
Από αφετηρία προς τέρμα (προς Στ. Αγ. Μαρίνα):
Από Φυλής, αριστερά Θρασυβούλου, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Δημ. Λιάκου (Λ. Δημοκρατίας) και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 878
Από αφετηρία προς τέρμα (προς Ελευσίνα):
Από Θρασυβούλου, συνέχεια Θρασυβούλου, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Δημ. Λιάκου (Λ. Δημοκρατίας) και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 881
Από τέρμα προς αφετηρία (προς Ελευσίνα):
Από Παπαφλέσσα, αριστερά Θερμοπυλών, αριστερά Φυλής, δεξιά Θρασυβούλου, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Δημ. Λιάκου (Λ. Δημοκρατίας) και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:
Στάσεις που εγκαταλείπονται κατά τη διάρκεια της τροποποίησης στη διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 866, 878 και 881 προς Στ. Αγ. Μαρίνα και προς Ελευσίνα αντίστοιχα.

  • ΔΟΪΡΑΝΗΣ
  • ΡΟΔΟΥ
  • ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
  • ΚΟΡΥΤΣΑΣ
  • ΜΙΑΟΥΛΗ
  • ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πίσω στη λίστα