Αποθηκευμένη Αξία

Η αποθηκευμένη αξία λειτουργεί σαν πορτοφόλι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη μετακίνησή σας, αντί της αγοράς συγκεκριμένων εισιτηρίων στις κάρτες ATH.ENA CARD (ανώνυμες και προσωποποιημένες).  Μπορεί να προστεθεί συμπληρωματικά με οποιοδήποτε προϊόν τις έχουμε φορτίσει. Το ανώτατο ποσό αποθηκευμένης αξίας που μπορεί να φορτιστεί είναι 50 ευρώ. 

Είναι κατάλληλη όταν στην κάρτα μας έχουμε  υπόλοιπο εισιτηρίων για αστική μετακίνηση και θέλουμε να μεταβούμε στο Αεροδρόμιο ή να χρησιμοποιήσουμε τη λεωφορειακή γραμμή Χ80. (π.χ. όταν στην κάρτα υπάρχει προϊόν απεριορίστων διαδρομών αστικής μετακίνησης ή αριθμός εισιτηρίων αστικής ζώνης προσθέτουμε το αντίστοιχο αντίτιμο €6 ή €10 ανάλογα με το μέσο που θα επιλέξουμε για τη μετακίνησή μας από ή προς το Αεροδρόμιο).  

Προσοχή! Η αποθηκευμένη αξία των 30€ δεν ισοδυναμεί ούτε μπορεί να μετατραπεί σε προϊόν 30 ημερών παρόλο που έχει την ίδια αξία. 

  • Οι κάτοχοι ATH.ENA CARD μπορούν να επαναφορτίσουν την κάρτα με δεύτερο προϊόν πριν από τη λήξη του πρώτου.  Το νέο προϊόν θα ενεργοποιηθεί μετά τη λήξη του τρέχοντος, με την πρώτη επικύρωση της κάρτας. 
  • H μέγιστη χρέωση ανά ημέρα για μετακίνηση στην αστική ζώνη ισοδυναμεί με 4 εισιτήρια απλής διαδρομής, στην περίπτωση αγοράς πακέτου εισιτηρίων και με την αξία του ημερήσιου εισιτήριου, ύψους 4,5 ευρώ στην περίπτωση χρήσης αποθηκευμένης αξίας.