Σημεία πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων και καρτών

λεωφορεία-τρόλεϊ

Ο.ΣΥ (Λεωφορεία και Τρόλεϊ)

Στα εκδοτήρια της Ο.ΣΥ. μπορείτε να να εκδίδετε εισιτήρια όπως και επαναφορτίζετε κάρτες  και  εισιτήρια.
Για να δείτε τις διευθύνσεις και τα  ωράρια λειτουργίας των στελεχωμένων εκδοτηρίων της Ο.ΣΥ. πατήστε εδώ

metro_tram

ΣΤΑ.ΣΥ (Μετρό και Τραμ)

Σε όλους τους σταθμούς της ΣΤΑ.ΣΥ. (γραμμές 1,2,3 του μετρό) και σε πολλές στάσεις ΤΡΑΜ, λειτουργούν Αυτόματα Μηχανήματα για την έκδοση εισιτηρίων και την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών.  Στα Αυτόματα Μηχανήματα που βρίσκονται στις στάσεις του Τραμ η πληρωμή γίνεται μόνο με χρήση τραπεζικής κάρτας.
Επιπλέον κάρτες και εισιτήρια μπορούν να επαναφορτιστούν και σε όλα τα  στελεχωμένα εκδοτήρια της ΣΤΑ.ΣΥ. (Μετρό και Τραμ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στελεχωμένα εκδοτήρια της ΣΤΑ.ΣΥ. και τα ωράρια λειτουργίας τους, πατήστε εδώ

fav

ΟΑΣΑ

Σε πολλά σημεία της Αθήνας βρίσκονται Αυτόματα Μηχανήματα Φόρτισης στα οποία μπορείτε να εκδίδετε εισιτήρια όπως και να επαναφορτίζετε κάρτες  και εισιτήρια.
Επιπλέον υπάρχουν συνεργασίες με καταστήματα και περίπτερα για την πώληση πακέτων  εισιτηρίων καθώς και για την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών.

(δείτε τα σημεία στον ακόλουθο χάρτη)

Σημεία πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων και καρτών

Για να δείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης εισιτηρίων που σας εξυπηρετεί, μεγεθύνετε το χάρτη στην περιοχή ενδιαφέροντος και επιλέξτε στο μενού ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΑΡΤΗ/ «Δίκτυο Πώλησης Εισιτηρίων ΟΑΣΑ ». Τα σημεία πώλησης εμφανίζονται με το σύμβολo

Για μαζικές πωλήσεις  ή /και για έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της  εταιρίας  Μετσόβου 15, 10682 Αθήνα, τηλέφωνα 2108200908, 2108200822  (ωράριο εξυπηρέτησης κοινού 8.00 – 14.15).