Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία ΜΜΜ την 1η Μαϊου

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών ανακοινώνουν ότι τα ΜΜΜ την 1η Μαΐου θα λειτουργήσουν ως εξής:

1. Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός από 09:00 έως λήξη της βάρδιας

2. Λεωφορεία, Τρόλλεϋ από 09:00 έως 21:00

- Προαστιακός, ΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία *

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι  λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων  και των  συγκεντρώσεων,  θα υπάρχουν τροποποιήσεις διαδρομών λεωφορειακών γραμμών στο κέντρο της Αθήνας.

*Λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ & τον Προαστιακό,  το Μετρό ΔΕΝ θα φθάνει Αεροδρόμιο και θα τερματίζει στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Οι επιβάτες  που επιθυμούν να μετακινηθούν από και προς το Αεροδρόμιο μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφορειακές γραμμές (σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας που έχουν ανακοινωθεί):

Χ93      ΣΤ. ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ - ΑΕΡ/ΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Χ95      ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Χ96      ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Χ97      ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS)

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.