Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Επαναφορά κανονικής διαδρομής λεωφορειακών γραμμών 300 - 904 του Δήμου Πειραιά.

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι από την Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 οι λεωφ. γραμμές 300 και 904 στο Δήμο Πειραιά ακολουθούν την τυπική διαδρομή τους:

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ από αφετηρία:

Από Αριστείδου (πλ. Καραισκάκη), αριστ. Ατκή Τζελέπη, αριστ. Ακτή Ποσειδώνος, δεξιά Καποδιστρίου, δεξιά Ναυαρίνου, απέναντι Τσαμαδού και συνέχεια κανονικά.

 

Επαναλειτουργεί η στάση:

 

«ΗΛ. ΣΤΑΘΜΟΣ» επί της Ναυαρίνου, μεταξύ Λεωχάρους και Αριστείδου.

 

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 11 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.