Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Συμμετέχουμε όλοι στέλνοντας ένα μήνυμα για την κλιματική αλλαγή

 

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών στηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF, «Ώρα της Γης», συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής.

Ειδικότερα, από αύριο Παρασκευή, 27 Μαρτίου, έως και το Σάββατο, 28 Μαρτίου, μέσω ενός σύντομου ηχητικού μηνύματος που θα ακούγεται σε όλες τις αποβάθρες του μετρό και του τραμ, οι Συγκοινωνίες Αθηνών, σε συνεργασία με τη WWF, θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό για την «Ώρα της Γης», προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου (20.30-21.30).

Η πόλη μας, για μία ώρα θα ενώσει τη φωνή της με εκατοντάδες άλλες πόλεις παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι μικρές πράξεις μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο προς όφελος όχι μόνο του περιβάλλοντος, αλλά και της ζωής μας!

Τα φώτα θα σβήσουν και φέτος, σε Παρθενώνα και Ακρόπολη, σηματοδοτώντας τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ώρα της Γης. Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το μαγευτικό θέαμα από κοντά, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μεταφοράς  και κατεβαίνοντας στη στάση «Ακρόπολη».

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.