Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Τροποποίηση διαδρομών λεωφορειακών γραμμών στον Δήμο Βύρωνα λόγω αγώνα δρόμου

Τροποποίηση διαδρομών λεωφορειακών γραμμών και γραμμής τρόλεϊ και καθυστερήσεις στην εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων λόγω της διοργάνωσης του 1ου Αγώνα Δρόμου-«Δρόμοι Ελεύθεροι» του Δήμου Βύρωνα

Λόγω της διοργάνωσης του 1ου Αγώνα Δρόμου-«Δρόμοι Ελεύθεροι» του Δήμου Βύρωνα στις 22 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή και από ώρα 10:00 έως 12:30 τροποποιούνται οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών 203, 204, 212, 732 και της γραμμής τρόλεϊ 11 ως εξής:

α) Γραμμή τρόλεϊ 11

Διαδρομή από αφετηρία

Από Φρύνης, αριστερά Φιλολάου, Μισούντος, κάθετα την Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως, αριστερά Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, λοξά δεξιά Χίου, δεξιά Ανδρέα Δημητρίου(ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΕΡΜΑ)

Διαδρομή από τέρμα

Από Ανδρέα Δημητρίου, δεξιά Φωκαίας, δεξιά Υμηττού, δεξιά Ευτυχίδου, συνέχεια κανονικά.

β) Λεωφορειακές γραμμές 203 και 204

Διαδρομή από προσωρινή αφετηρία στην οδό Ακαδημίας (κυκλική)

Από Ακαδημίας(ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ), αριστερά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, δεξιά Ριζάρη, Σπύρου Μερκούρη, αριστερά Φρύνης, αριστερά Φιλολάου, Μισούντος, κάθετα την Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, αριστερά Υμηττού, δεξιά Ευτυχίδου, συνέχεια κανονικά προς Ακαδημίας.

γ) Λεωφορειακή γραμμή 212

Διαδρομή από αφετηρία Στ. Δάφνης (κυκλική)

Από Κωνσταντινουπόλεως, δεξιά κυκλικά την Πλ. Υμηττού, συνέχεια κανονικά προς Στ. Δάφνης.

δ) Λεωφορειακή γραμμή 732

            Διαδρομή από  αφετηρία (κυκλική)

            Από Φορμίωνος, αριστερά Φιλολάου, Μισούντος, συνέχεια κανονικά.

Επισημαίνουμε ακόμη ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εκτέλεση των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών 054, 209 και 140 καθώς θα αναμένουν την έκβαση του αγώνα κατά την χρονική στιγμή όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία  στην οδό Αγ. Σοφίας και την Λεωφ. Χρυσ. Σμύρνης.