Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκπτωση 5% στην Αγορά του Καταναλωτή για όλους τους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών του Ομίλου ΟΑΣΑ.

 

Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του Ομίλου ΟΑΣΑ.

 

Η συνεργασία του Οργανισμού  Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνων (ΟΑΣΑ) με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στα γραφεία του ΟΚΑΑ, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Αθανάσιο Σκορδά, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΚΑΑ Πάνο Σταμπουλίδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γρηγόρη Δημητριάδη.

 

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Όμιλος ΟΑΣΑ στοχεύει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα του. Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική προώθησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών, κάνοντας τες πιο ελκυστικές.

 

Ο ΟΚΑΑ δείχνει με την κίνηση αυτή την κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητά του προσφέροντας ακόμα πιο χαμηλές τιμές στον καταναλωτή δημιουργώντας παράλληλα κίνητρα για μεγαλύτερη αστική κινητικότητα. 

 

Ο Όμιλος ΟΑΣΑ θα συνεχίσει να δημιουργεί συνέργειες με οργανισμούς και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος του επιβατικού κοινού.

 

 

 

Οργανισμός  Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνων (ΟΑΣΑ): www.oasa.gr

Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ): www.okaa.gr