Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προγράμματα και ώρες λειτουργίας των ΜΜΜ κατά τις εορτές του Πάσχα

Από τον ΟΑΣΑ και για την διευκόλυνση των Επιβατών ανακοινώνονται τα προγράμματα και οι ώρες λειτουργίας των ΜΜΜ κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

1. Σταθερές συγκοινωνίες: Για προγράμματα λειτουργίας, συχνότητες, πρώτα και τελευταία δρομολόγια πατήστε εδώ.

2. Οδικές συγκοινωνίες:  Για τις οδικές συγκοινωνίες ισχύουν τα παρακάτω:

  • 18/04/2014 Μ. Παρασκευή: Για όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτρικά) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \"Σαββάτου\" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
  • 19/04/2014 Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτρικά) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \"Κυριακής & Αργιών\" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση γ) Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου.
  • 20/04/2014 Κυριακή του Πάσχα: Για τα θερμικά οχήματα (λεωφορεία) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \"Κυριακής & Αργιών\" ενώ για τα ηλεκτρικά (τρόλλεϋ) ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα \"Κυριακής & Αργιών\"
  • 21/04/2014 Δευτέρα του Πάσχα: Για τα θερμικά οχήματα (λεωφορεία) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \"Κυριακής & Αργιών\" ενώ για τα ηλεκτρικά (τρόλλεϋ) ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα \"Κυριακής & Αργιών\"
  • 22/04/2014 Τρίτη του Πάσχα: Για όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτρικά) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \"Σαββάτου\" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.