Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Σας πάμε για. . . δενδροφύτευση και στις 11/04/2010

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών, εντάσσονται και οι δράσεις για την προάσπιση της φυσικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, διοργανώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους και άλλους φορείς. Επίσης την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 διοργανώθηκε δενδροφύτευση στην περιοχή Κοκκιναρά στην Κηφισιά. Και οι δύο δράσεις υποστηρίχτηκαν από από  το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και  Δικτύων και τον ΟΑΣΑ.

Η δράση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος συνεχίζεται και την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 για δενδροφύτευση, συντήρηση και πότισμα στην περιοχή Κοκκιναρά στην Κηφισιά η οποία υποστηρίζεται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και  Δικτύων και τον ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία με ειδική σήμανση, τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν από την αφετηρία μέχρι το σημείο της δενδροφύτευσης, όποιον πολίτη επιθυμεί να συμμετάσχει.

Τα λεωφορεία θα έχουν αφετηρία στον σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά» και στο σταθμό του μετρό «Δουκ. Πλακεντίας» και θα εκτελούν δρομολόγια από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, προς την περιοχή Κοκκιναρά.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.