Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Κατάργηση λεωφ. γραμμών 601 & 603

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των λεωφορειακών γραμμών με στόχο την τροφοδότηση των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και την βελτιστοποίηση του συγκοινωνιακού έργου,  από την 1η Απριλίου 2010 καταργούνται οι λεωφορειακές γραμμές 601 ΚΑΝΙΓΓΟΣ – Ν. ΦΙΛΟΘΕΗ - Π. ΨΥΧΙΚΟ και 603  ΚΑΝΙΓΓΟΣ – ΨΥΧΙΚΟ.

Οι επιβάτες του Δήμου Ψυχικού θα εξυπηρετούνται από τις τοπικές τροφοδοτικές γραμμές 651  ΨΥΧΙΚΟ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ Α  (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 653  ΠΑΝΟΡΜΟΥ-ΨΥΧΙΚΟ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ) οι οποίες θα τερματίζουν στο σταθμό μετρό «Πανόρμου» και των οποίων αυξάνονται τα δρομολόγια με δεκάλεπτη συχνότητα στις ώρες αιχμής και βελτιώνεται σημαντικά η αξιοπιστία τους.

Επίσης, τα πρωινά και μεσημεριανά δρομολόγια της καταργηθείσης λεωφορειακής γραμμής 601 τα οποία εξυπηρετούν τα σχολεία θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται προς τον οικισμό Α. Παπανδρέου από την λεωφορειακή γραμμή 651.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.