Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τροποποιήσεις γραμμής τρόλεϊ 21 στη Νίκαια του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη από 23-04-2013 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τα έργα κατασκευής σταθμού μετρό «Νίκαια».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τροποποιήσεις γραμμής τρόλεϊ 21 στη Νίκαια του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη

από  23/04/2013 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

για τα έργα κατασκευής σταθμού μετρό «Νίκαια».

 

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοσθούν από τις 23/04/2013 στο Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη, για την κατασκευή του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Νίκαια», θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες τροποποιήσεις στη διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 21:

 

Προσωρινή αφετηρία στο Περιβολάκι στη στάση «Περιβολάκι» επί της οδού Πέτρου Ράλλη μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Οιδίποδος.

 

Διαδρομή προς αφετηρία

Από Λαοδικείας, αριστερά Γέμελου, αριστερά Πέτρου Ράλλη, προσωρινή αφετηρία.

 

Διαδρομή από αφετηρία

Από προσωρινή αφετηρία, συνέχεια Πέτρου Ράλλη και συνέχεια κανονικά.

 

Σημειώνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν οι τροποποιήσεις των διαδρομών των  λεωφορειακών γραμμών  809, 810, 830, 846, 847, 909 όπως έχουν εφαρμοστεί από τις 3/04/2013.

 

Καταργούνται προσωρινά οι στάσεις:

 

«ΑΦΕΤΗΡΙΑ», που βρίσκεται επί της πλ. Ελ. Βενιζέλου μεταξύ των οδών Τσαλδάρη και Γρεβενών. Διερχόμενη γραμμή τρόλεϊ: 21.

 

«Π. ΡΑΛΛΗ», που βρίσκεται επί της οδού Γερβ. Γρεβενών μεταξύ των οδών Καισαρείας και Πέτρου Ράλλη και για την γραμμή τρόλεϊ 21.

Η στάση έχει ήδη καταργηθεί προσωρινά για τις λοιπές διερχόμενες λεωφορειακές γραμμές σύμφωνα με το δελτίο τύπου 1/4/2013.

 

«ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ», που βρίσκεται επί της οδού Γέμελου μεταξύ των οδών Καισαρείας και Ιωνίας. Διερχόμενη γραμμή τρόλεϊ: 21.