Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΜΜ ΕΝΟΨΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2012

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι θα υπάρξουν μεταβολές στις συχνότητες δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών την Παρασκευή 4/5 και την Δευτέρα 7/5 με εξαίρεση τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα, την Κυριακή 6/5 θα παραταθεί κατά μια ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2&3 του Μετρό.

 

Ειδικότερα, οι μεταβολές έχουν ως εξής:

 

Σε ό,τι αφορά στην ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ) την Παρασκευή 4/5/12 και την Δευτέρα 7/5/12 θα ισχύσει εκτάκτως δρομολόγηση βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

 

Σε ότι αφορά στη ΣΤΑΣΥ (γραμμές 1,2 & 3 Μετρό και Τραμ), την ημέρα των εθνικών εκλογών, Κυριακή 6 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί:

 

  • Παράταση κατά μια ώρα του ωραρίου λειτουργίας των γραμμών 2 & 3 του Μετρό. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από το Σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 1.20, ξημερώματα Δευτέρας 7/5.

 

 

  • Για τη γραμμή του Τραμ προβλέπεται, το Σάββατο 05/05 και την Κυριακή 06/05 τα δρομολόγια να εκτελούνται ανά 25\' σε όλες τις γραμμές (αντί 20\'). Την Δευτέρα 07/05 τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20\' σε όλες τις γραμμές (αντί 15\').

 

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.