Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Βελτίωση διαδικασίας έκδοσης μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών

 ¨       Για την έκδοση μηνιαίας Κάρτας απαιτείται μία φωτογραφία και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στις περιπτώσεις των δικαιούχων μειωμένου κομίστρου (φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, πολύτεκνοι και τέκνα πολυτέκνων κλπ) απαιτείται επιπλέον η επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού που πιστοποιεί το δικαίωμα μειωμένου κομίστρου (φοιτητικό πάσο, μαθητικό πάσο, κάρτα πολυτέκνων, κλπ).

¨       Η μηνιαία Κάρτα αποτελείται από το στέλεχος που εκδίδεται μία φορά και φέρει τα πλήρη στοιχεία του κατόχου, τη φωτογραφία του κατόχου, τη σφραγίδα του Φορέα και από το κουπόνι του τρέχοντος μηνός, το οποίο πρέπει να συνοδεύει απαραιτήτως το στέλεχος. Στο κουπόνι αναγράφεται ο αριθμός της κάρτας και στην πίσω πλευρά του σημειώνεται με σφραγίδα η ημερομηνία πώλησής του.

¨       Τα κουπόνια των μηνιαίων καρτών διατίθενται από τα εκδοτήρια των Φορέων, τις τελευταίες πέντε ημέρες του προηγούμενου μήνα και τις πρώτες πέντε με δέκα  ημέρες του μήνα για τον οποίο ισχύουν, ανάλογα με το σημείο πώλησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού η διάθεση μηνιαίων καρτών πραγματοποιείται έως τις 15 κάθε μήνα από το εκδοτήριο της Ο.ΣΥ.  στην Ακαδημίας (Ακαδημίας & Γρ.Πατριάρχου). 

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185