Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 642, λόγω εργασιών στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίησητης λεωφορειακής γραμμής 642 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - ΠΕΥΚΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω εργασιών για την αποκατάσταση βλάβης στον αγωγό αποχέτευσης ακαθάρτων, στην οδό Αττικής, στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, για το χρονικό διάστημα απότη Δευτέρα 25/11/2019 έως και την Παρασκευή 29/11/2019 , ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 642

Διαδρομή από Αφετηρία

Από την οδό Μελίνας Μερκούρη, δεξιά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Μαραθώνος, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στάσεις που εγκαταλείπονται, κατά την νέα προσωρινή διαδρομή:

«ΣΧΟΛΕΙΟ» και «ΖΕΦΥΡΟΥ» επί της οδού Αττικής, «3η ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ» επί της οδού Αγίου Νεκταρίου,«4η ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ»,«5η ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ» και «6η ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ» επί της οδού Δρυάδων.

Σημείωση:

Η λεωφορειακή γραμμή 642, στην τροποποιημένη διαδρομή, θα πραγματοποιεί στάσεις στις υπάρχουσες στάσεις άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.