Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Β5 λόγω έργων επί της οδού Τόμπρα στο Δήμο Αγ. Παρασκευής.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Β5 (ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ - Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), λόγω έργων ασφαλτόστρωσης της οδού Τόμπρα (μεταξύ Ηρ. Πολυτεχνείου και Γιαβάση), στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, για το χρονικό διάστημα από 18/11/2019 έως τις 21/11/2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή Β5

Διαδρομή προς Αγ. Παρασκευή

(Προσωρινό τέρμα στο Σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο)

Από Ειρήνης, αριστερά Μεσογείων, τέρμα στο Στ. Μετρό Νομισματοκοπείο .

Διαδρομή προς Στ. Λαρίσης

Από Στ. Μετρό Νομισματοκοπείο, αριστερά Μεσογείων, δεξιά Ηρ. Πολυτεχνείου, αριστερά Γιαβάση, δεξιά Αγ. Ιωάννου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.