Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διακοπή λειτουργίας ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο τμήμα ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι, λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής των ΗΣΑΠ, από την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011,  θα παραμείνει κλειστό το τμήμα   ΕΙΡΗΝΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ.

 

Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα  εξυπηρετείται με την  λεωφορειακή  γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛΑΤ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)».

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ και το τέρμα στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14 .

Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από το σταθμό ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ,δεξιά Νεραντζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά λεωφ. Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου. Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΚΑΤ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ.

 

Στην κατεύθυνση προς σταθμό ΕΙΡΗΝΗ θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από την πλατεία Πλατάνου, λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά Νεραντζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού,  αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ.

Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΚΑΤ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ.

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα της γραμμής ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΑΤΤΙΚΗ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

 

Σημείωση:  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.