Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Υπενθύμιση για την ανανέωση δικαιώματος μετακίνησης με μειωμένο κόμιστρο για τους φοιτητές με την έναρξη κάθε νέου ακαδημαϊκού έτους.

Ο Ο.Α.Σ.Α. ενημερώνει όλους τους Φοιτητές των Ανώτατων Δημόσιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την υποχρεωτική ανανέωση του δικαιώματος μετακίνησης με μειωμένο κόμιστρο στα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ, με την έναρξη κάθε νέου ακαδημαϊκού έτους.

Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, οι φοιτητές μπορούν να προσέρχονται μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2019, στα ενεργά εκδοτήρια των σταθμών του Μετρό ή στα εκδοτήρια Συντάγματος και Αεροδρομίου της ΟΣΥ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επέκταση του χρονικού διαστήματος ισχύος του δικαιώματός τους στις προσωποποιημένες κάρτες Athenacard που έχουν ήδη στην κατοχή τους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν μαζί με τις κάρτες είναι η ακαδημαϊκή ταυτότητα για την επιβεβαίωση ισχύος της ιδιότητας τους και το έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι φοιτητές που δεν θα προβούν στην παραπάνω αναφερόμενη διαδικασία, από την 1η Νοεμβρίου 2019 και μέχρι να την ολοκληρώσουν, θα μετακινούνται με κόμιστρο κανονικής τιμής.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας σε πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι δεν διαθέτουν ακόμα ακαδημαϊκή ταυτότητα , ενημερώνουμε πως μπορούν να προβούν στην έκδοσή της μόνο στα παραπάνω αναφερόμενα εκδοτήρια, καταχωρώντας το δικαίωμά τους για μειωμένο κόμιστρο με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας
  • Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης προεγγραφής ή βεβαίωση εγγραφής τους στο οικείο ίδρυμα.
  • Έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή)

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ και το ωράριο λειτουργίας τους δίνονται από τον ακόλουθο σύνδεσμο :

http://www.stasy.gr/index.php?id=77

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.