Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 306 και 307 λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου PLATON RUN.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακών γραμμών 306 ΣΤ.ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΔΗΜ.ΓΕΡΑΚΑ-ΜΠΑΛΑΝΑ ΓΕΡΑΚΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 307 ΣΤ. Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΓΛ. ΝΕΡΑ - ΣΤ.ΠΡΟΑΣΤ. ΚΟΡΩΠΙ, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου PLATON RUN, την Κυριακή 06/10/2019, για το χρονικό διάστημα από τις 08:30 έως τις 11.30, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 306

Διαδρομή από Μπαλάνα προς Γέρακα

Από Καζαντζάκη, δεξιά Κορομηλά, δεξιά Θεοτοκοπούλου, δεξιά Λ. Σπάτων, αριστερά Καζαντζάκη, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 307

Διαδρομή προς Κορωπί

Από Κλεισθένους, ευθεία Λ. Λαυρίου, δεξιά Μεταμορφώσεως, αριστερά Καραϊσκάκη, συνέχεια πεζόδρομος Καραϊσκάκη, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς Στ. Δουκ. Πλακεντίας

Από Εσπερίδων, δεξιά Λ. Λαυρίου, ευθεία Λ. Λαυρίου, Κλεισθένους, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.