Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 302 λόγω έργων

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 302 ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΓΕΡΑΚΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω του έργου «Κατασκευή Κυκλοφοριακού Κόμβου Εβρου –Τρικάλων» στο Δήμο Παλλήνης, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 07/10/2019 έως και την Κυριακή 20/10/2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 302

Κατεύθυνση προς Αφετηρία

Από Έβρου, δεξιά Τρικάλων, αριστερά Αττικής, αριστερά Κεφαλληνίας, δεξιά Λ. Γέρακα, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:

Ιδρύεται προσωρινή στάση επί της οδού Κεφαλληνίας, 15μ πριν τη συμβολή με την οδό Αργοστολίου.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.