Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής της Λεωφορειακής Γραμμής 527.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 527 ΠΕΥΚΗ – ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω εργασιών συντήρησης φυσικού αερίου επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Πέμπτη 03.10.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 527

Από την Νικ. Πλαστήρα, αριστερά Λ. Ειρήνης, Περικλέους, δεξιά Αυτοκράτορος Ηρακλείου, ευθεία απέναντι Κυρίλλου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στάσεις που εγκαταλείπονται προσωρινά :

  • 12η ΠΕΥΚΗΣ, 11η ΠΕΥΚΗΣ και 10η ΠΕΥΚΗΣ, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου
  • ΨΑΡΩΝ, επί της οδού Βύρωνος
  • ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, επί της οδού Μ. Ανδρόνικου.

Σημείωση :

Στην τροποποιημένη διαδρομή, η λεωφορειακή γραμμή 527, θα πραγματοποιεί στάσεις στις υπάρχουσες άλλων γραμμών και επιπλέον τις εξής δύο στάσεις επί της οδού Αυτοκράτορος Ηρακλείου :

· Μεταξύ των οδών Υψηλάντου και Ρήγα Φεραίου.

· Μεταξύ των οδών Κρήτης και Σπετσών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.