Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία των ΜΜΜ την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι τηνΤετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ταΛεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα λειτουργήσουν από τις 9.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο.

Υπολογίζεται ότι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά την λήξη της στάσης εργασίας και αντίστοιχα θα ξεκινήσει νωρίτερα η σταδιακή απόσυρσή τους για τα αμαξοστάσια.

Το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 9.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Οι συρμοί των Γραμμών 1, 2 και 3 δεν θα λειτουργήσουν λόγω 24-ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.