Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Έκτακτη δρομολόγηση λεωφορειακής γραμμής λόγω εκτροχιασμού συρμού της γραμμής 1 της ΣΤΑΣΥ, στην Κηφισιά.

Λόγω πτώσης δένδρου κοντά στον σταθμό «Κηφισιά» λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), διεξάγεται αυτή την ώρα στο τμήμα Πειραιάς-Ειρήνη, Ειρήνη-Πειραιάς.

Αποτέλεσμα της πτώσης του δένδρου ήταν να εκτροχιαστεί το πρώτο βαγόνι του συρμού που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο χθες το βράδυ.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός επιβάτη, ενώ γίνονται συντονισμένες ενέργειες για την απομάκρυνση του συρμού και τον εντοπισμό ενδεχόμενων ζημιών στην υποδομή, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο το συντομότερο.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία της ΟΣΥ που εκτελούν δρομολογια Ειρήνη-Κηφισιά, Κηφισιά-Ειρήνη με ενδιάμεση στάση στη Νεραντζιώτισσα.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.