Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία ΜΜΜ την Κυριακή 29-09-2019 λόγω της συνδιοργάνωσης του «33ου Γύρου της Αθήνας» και του 11ου Συμβολικού Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου «Greece Race for the Cure» στο Δήμο Αθήναίων.

Λόγω της συνδιοργάνωσης του «33ου Γύρου της Αθήνας» και του 11ου Συμβολικού Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου «Greece Race for the Cure» και με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού και την διευκόλυνση και την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο Δήμο Αθηναίων, την Κυριακή 29/09/2019, για το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 12:30, σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Σημείωση :

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής (Χ95) ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS), θα εκτελούνται μέχρι τον ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.