Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 209 λόγω έργων.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 209 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω έργων στην οδό Μελισσού & Πλ. Προφήτη Ηλία στο Δήμο Αθηναίων, από την Παρασκευή 27/09/2019 έως και το Σάββατο 28/09/2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 209

Κατεύθυνση προς Αφετηρία

Από Ερατοσθένους, Πλ.Πλαστήρα, δεξιά Ευφράνορος, δεξιά Πλ.Προφήτη Ηλία, Αρύββου, συνέχεια κανονικά προς Αφετηρία. (Διαδρομή που πραγματοποιείται τις Παρασκευές κατά την διάρκεια της Λαϊκής αγοράς στην οδό Αρχιμήδου).

Στάσεις που εγκαταλείπονται κατά την νέα προσωρινή διαδρομή:

  • «ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»
  • «ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ»
  • «ΜΕΛΙΣΣΟΥ»

Σημείωση:

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.