Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 060, 100, 224, 203 - 204, στο Δήμο Αθηναίων, λόγω του εορτασμού του Πολιούχου της Αθήνας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 060 ΜΟΥΣΕΙΟ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), 100 ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΑΓΟΡΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), 224 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, 203 ΚΑΡΕΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) & 204 ΣΤΡ. ΣΑΚΕΤΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) , λόγω του εορτασμού του Πολιούχου της Αθήνας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στο Δήμο Αθηναίων, την Πέμπτη 03/10/2019, από τις 16:00 έως πέρατος των μέτρων, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις της Τροχαίας, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 060

Από Βασ. Σοφίας, δεξιά Πανεπιστημίου, δεξιά Χαρ. Τρικούπη, αριστ. Σόλωνος, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 224

Προς Ελ. Βενιζέλου

Από Βασ. Σοφίας, δεξιά Πανεπιστημίου, δεξιά Πατησίων, δεξιά Βασ. Ηρακλείου, αριστ. Μπουμπουλίνας, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακές γραμμές 203, 204

Προς Ακαδημία

Από Βασ. Σοφίας, δεξιά Πανεπιστημίου, δεξιά Ρήγα Φεραίου, δεξιά Ακαδημίας.

Λεωφορειακή γραμμή 100

Από Ακαδημίας, δεξιά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, λοξά δεξιά Βασ. Γεωργίου - συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.