Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 915, 909 και 814, λόγω εργασιών στην οδό Ασκληπιού του Δήμου Πειραιά.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 915 ΛΟΦΟΣ ΒΩΚΟΥ - ΠΡ. ΗΛΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), 909 ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ - ΚΡΑΤ. ΝΙΚΑΙΑΣ και 814 ΣΧΙΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) , λόγω εργασιών στην οδό Ασκληπιού του Δήμου Πειραιά, την Δευτέρα 23/9/2019 και για το χρονικό διάστημα από τις 9:00 έως τις 17:00, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 915

( Θα λειτουργήσει κυκλικά με αφετηρία τον Προφήτη Ηλία)

Διαδρομή από Προφήτη Ηλία:

Από Λακωνίας, συνέχεια Λακωνίας, αριστερά Καπετάν Γέρμα, Αντ/χου Βλαχάκου, συνέχεια Αντ. Βλαχάκου και συνέχεια η διαδρομή προς Προφήτη Ηλία.

Λεωφορειακή γραμμή 814 - Διαδρομή προς Τέρμα και

Λεωφορειακή γραμμή 909 - Διαδρομή προς Αφετηρία

Από Αντ/χου Αντ/ Βλαχάκου , συνέχεια Αντ/χου Αντ. Βλαχάκου, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση :

Οι παραπάνω λεωφορειακές γραμμές στο τροποποιημένο τμήμα διαδρομής θα κάνουν στάσεις στις υπάρχουσες της νέας διαδρομής.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.