Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή μεταφορά της προσωρινής αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 820 του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας λόγω εργασιών.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή μεταφορά της αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 820 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΚΥΚΛΙΚΗ), που βρίσκεται στη στάση ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ μεταξύ των οδών εν. Αρκαδίου και Ανακούς, του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, λόγω εργασιών διαμόρφωσης στην όψη κτιρίου, για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 13/9/2019 έως και το Σάββατο 14/9/2019 , ως εξής:

Προσωρινή μεταφορά αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 820

Μεταφορά της προσωρινής αφετηρίας

Από τη στάση ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ μεταξύ των οδών εν. Αρκαδίου και Ανακούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Ανακούς και Φιλελλήνων (αμέσως μετά την διασταύρωση με Ανακούς, για να μην παρεμποδίζεται η στροφή από Φιλελλήνων δεξιά προς Κωνσταντινουπόλεως).

Διαδρομή από νέα προσωρινή αφετηρία

Από προσωρινή αφετηρία, συνέχεια Κωσταντινουπόλεως, αριστερά Καραολή Δημητρίου και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς νέα προσωρινή αφετηρία

Στην επιστροφή η γραμμή όταν εισέρχεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως θα τερματίζει στην προσωρινή αφετηρία μεταξύ Ανακούς και Φιλελλήνων.