Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή μεταφορά της προσωρινής αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 820 του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας λόγω εργασιών.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή μεταφορά της αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 820 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΚΥΚΛΙΚΗ), που βρίσκεται στη στάση ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ μεταξύ των οδών εν. Αρκαδίου και Ανακούς, του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, λόγω εργασιών διαμόρφωσης στην όψη κτιρίου, για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 13/9/2019 έως και το Σάββατο 14/9/2019 , ως εξής:

Προσωρινή μεταφορά αφετηρίας της λεωφορειακής γραμμής 820

Μεταφορά της προσωρινής αφετηρίας

Από τη στάση ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ μεταξύ των οδών εν. Αρκαδίου και Ανακούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Ανακούς και Φιλελλήνων (αμέσως μετά την διασταύρωση με Ανακούς, για να μην παρεμποδίζεται η στροφή από Φιλελλήνων δεξιά προς Κωνσταντινουπόλεως).

Διαδρομή από νέα προσωρινή αφετηρία

Από προσωρινή αφετηρία, συνέχεια Κωσταντινουπόλεως, αριστερά Καραολή Δημητρίου και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς νέα προσωρινή αφετηρία

Στην επιστροφή η γραμμή όταν εισέρχεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως θα τερματίζει στην προσωρινή αφετηρία μεταξύ Ανακούς και Φιλελλήνων.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.