Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 847 και 852 λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου στο Δήμο Νίκαιας- Α.Ι.Ρέντη.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 847ΝΕΑΠΟΛΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 852 ΝΕΑΠΟΛΗ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΚΥΚΛΙΚΗ), στις 14/08/2019 και στις 15/08/2019, λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου (Αισχύλου και Φαίδωνος, Άνω Νεάπολη) στο Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη, ως εξής:

Λεωφορειακές γραμμές 847 και 852

Διαδρομή προς αφετηρία

Από πλ. Δημοκρατίας (Πλ. Κρήνης), δεξιά Κουταϊση, αριστ. Κωστ. Παλαμά, δεξιά Αγγ. Σικελιανού, δεξιά στο διαμορφωμένο χώρο (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.