Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών Β9 και 541, λόγω του εορτασμού της «Μεταμόρφωσης του Σωτήρος», στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών Β9 και 541, για το χρονικό διάστημα από τηνΚυριακή 4/8/2019 έως και την Τετάρτη 7/8/2019 και ώρα 06:00 π.μ, λόγω του εορτασμού της «Μεταμόρφωσης του Σωτήρος», στο Δήμο Μεταμόρφωσης, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή Β9

Διαδρομή από Τέρμα:

Από την Σοφοκλή Βενιζέλου, δεξιά Δημοκρατίας, αριστερά Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, δεξιά Λάμπρου Κατσώνη, δεξιά Ερμού, αριστερά στον κόμβο των Λυμάτων, αριστερά Εθνική Οδός (κατεύθυνση προς Αθήνα), δεξιά στην γέφυρα -έξοδο της Μεταμόρφωσης, δεξιά Τατοϊου, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 541

Διαδρομή από Αφετηρία:

Από Νικ. Πλαστήρα (προσωρινή αφετηρία -τέρμα επί της οδού Νικ. Πλαστήρα, πλησίον Πλατείας Ηρώων), δεξιά Αγίας Βαρβάρας , συνέχεια κανονικά

Διαδρομή από Τέρμα:

Από Λεωφ. Ειρήνης, δεξιά Νικ. Πλαστήρα (προσωρινή αφετηρία -τέρμα).

Σημείωση :

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν στάσεις στις ήδη υπάρχουσες άλλων λεωφορειακών γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.