Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής των Λεωφορειακών Γραμμών 054 και 605.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 054 (ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ) και 605 (ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), λόγω εργασιών εκσκαφής οδοστρώματος για αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Μήδειας από το ύψος της οδού Αμμοχώστου έως το ύψος της πλ. Ελευθερίας στον Δήμο Ν. Ιωνίας, από τη Δευτέρα 29.07.2019 έως την Παρασκευή 02.08.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 054

Από αφετηρία προς τέρμα

Από Μήδειας, προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Υγείας και Παρθενίου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “ΠΛ. ΥΓΕΙΑΣ”, συνέχεια Μήδειας, δεξιά πλ. Αγ. Ευσταθίου, δεξιά Μήδειας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Από τέρμα προς αφετηρία

Από Μήδειας, προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Υγείας και Παρθενίου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “ΠΛ. ΥΓΕΙΑΣ”.

Λεωφορειακή γραμμή 605

Από αφετηρία προς τέρμα

Από Μήδειας προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Φερτεκίου και Γρ. Ξενοπούλου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “9 η ΠΕΡΙΣΣΟΥ”, αριστερά πλ. Παναγή Τσαλδάρη, δεξιά Μήδειας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Από τέρμα προς αφετηρία

Από Μήδειας, προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Φερτεκίου και Γρ. Ξενοπούλου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “9 η ΠΕΡΙΣΣΟΥ”.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.