Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής της Λεωφορειακής Γραμμής Γ10.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Γ10 (ΑΝΑΚΑΣΑ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΠΛ. ΒΑΘΗ), λόγω εορταστικών εκδηλώσεων επί της οδού Γ. Παπανδρέου μεταξύ των οδών Δωδεκανήσου και Λ. Κατσώνη και επί της οδού Κρυονερίου μεταξύ των οδών Καλύμνου και Γ. Παπανδρέου στον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού, από την Πέμπτη 25.07.2019 και ώρα 06:00 έως την Παρασκευή 26.07.2019 και ώρα 24:00, ως εξής:

Διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής Γ10

Από τέρμα προς αφετηρία (Ανάκασα)

Από Σύρου, αριστερά Σοφοκλή Βενιζέλου, αριστερά Αγ. Αναργύρων, αριστερά Λ. Κατσώνη κάτω από τη γέφυρα, συνέχεια Λ. Κατσώνη, αριστερά Ευβοίας, δεξιά Λ. Κωνσταντινουπόλεως και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση :

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.