Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 120, 124, 128, 140 και 205, λόγω αθλητικής εκδήλωσης στην οδό Διαδόχου Παύλου του Δήμου Γλυφάδας.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών120 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΑΡΗ - ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ, 124 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ - ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, 128 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), 140 ΠΟΛΥΓΩΝΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ και 205 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ, λόγω αθλητικής εκδήλωσης, στην οδό Διαδόχου Παύλου στο Δήμο Γλυφάδας, τηνΚυριακή 9/6/2019 για το χρονικό διάστημα από 08:00 έως και 11:00,ως εξής :

Λεωφορειακές γραμμές 120, 124, 128, και 205

Διαδρομή από Αφετηρία

Από την οδό Αλ. Παναγούλη, δεξιά στην οδό Σάκη Καράγιωργα, αριστερά στην οδό Λαζαράκη, αριστερά στην οδό Ναπ. Ζέρβα, συνέχεια κανονικά.

Λεωφορειακή γραμμή 140

Διαδρομή προς Τέρμα

Από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, αριστερά στην πλατεία Φλέμινγκ, δεξιά στην οδό Κ. Καραμανλή, δεξιά στο χώρο των Αφετηριών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλ. Παναγούλη και Κ. Καραμανλή, όπου θα είναι το προσωρινό Τέρμα της.

Διαδρομή προς Αφετηρία

Από το προσωρινό Τέρμα, δεξιά στην οδό Αλ. Παναγούλη, αριστερά στην οδό Κ. Καραμανλή, πλατεία Φλέμινγκ, δεξιά στη λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια κανονικά.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.