Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή μεταφορά στάσης στο Δήμο Αγ. Παρασκευής.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή μεταφορά της στάσης ΤΟΜΠΡΑ στη Λ. Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, μεταξύ των οδών Ηπείρου και Κοραή, λόγω έργων στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, για ένα μήνα, από τη Δευτέρα 13/5/2019 έως την Πέμπτη 13/6/2019.

Η στάση μεταφέρεται στο επόμενο ΟΤ, μεταξύ Κοραή και 28ης Οκτωβρίου, περίπου 15μ από τη συμβολή της οδού Κοραή με τη Λ. Μεσογείων.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.