Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της γραμμής τρόλεϊ 20 και των λεωφορειακών γραμμών 300 και 904 στο Δήμο Πειραιά, λόγω της αθλητικής εκδήλωσης «Σκυταλοδρομία Πειραιάς Βίκος Street Relays Piraeus 2018» το

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι λόγω της αθλητικής εκδήλωσης «Σκυταλοδρομία Πειραιάς Βίκος Street Relays Piraeus 2018» του Δήμου Πειραιά, τροποποιεί μερικά την διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 20 και των λεωφορειακών γραμμών 300 και 904 στο Δήμο Πειραιά, για το Σάββατο 20/4/2019, ως εξής :

Γραμμή Τρόλεϊ 20 από τις 17:00 έως τις 20:30

Διαδρομή από Τέρμα:

Από 2ας Μεραρχίας, αριστερά Ακτή Μουτσοπούλου, αριστερά Γρ. Λαμπράκη, δεξιά Πύλης, Τζαβέλα και συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή από Αφετηρία:

Η διαδρομή από αφετηρία θα εκτελείται κανονικά.

Λεωφορειακή γραμμή 300 από τις 18:00 έως τις 20:30

Διαδρομή από Αφετηρία:

Από Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά Σκουζέ, δεξιά Ακτή Μιαούλη, δεξιά 2ας Μεραρχίας, αριστ. Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά Τσαμαδού, αριστ. Γρ. Λαμπράκη και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 904 από τις 18:00 έως τις 20:30

Διαδρομή από Αφετηρία:

Από Λ. Χατζηκυριακού, δεξιά Μαρίας Χ’’κυριακού, δεξιά Ακτή Ξαβερίου, δεξιά Κλεισόβης, αριστ. Λ. Χατζηκυριακού, συνέχεια Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά 2ας Μεραρχίας, αριστ. Ακτή Μουτσοπούλου, και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:

  • Το τρόλεϊ θα κινείται εκτός δικτύου ηλεκτροδότησης στην τροποποιημένη διαδρομή
  • Κατά την τροποποιημένη διαδρομή η γραμμή τρόλεϊ και οι λεωφορειακές γραμμές θα πραγματοποιούν στάση στις υφιστάμενες στάσεις των τροποποιημένων διαδρομών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.