Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Παράταση Προσωρινής Τροποποίησης των Λεωφορειακών Γραμμών 855 και 879.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την παράταση της προσωρινής τροποποίησης των λεωφορειακών γραμμών 855 (ΨΑΡΙ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΛΟΦΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ) και 879 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ), λόγω συνέχισης των εργασιών επί της οδού Γκορυτσάς από τη Λ. ΝΑΤΟ έως την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή του Δήμου Ασπροπύργου, έως τις 14.04.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 855 - από αφετηρία προς τέρμα (Λόφο Κυρίλλου) και

Λεωφορειακή γραμμή 879 - από τέρμα προς αφετηρία (Αχαρναί)

Από Λ. ΝΑΤΟ, συνέχεια Λ. ΝΑΤΟ, δεξιά Κριεζή, συνέχεια Κριεζή και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 855 - από τέρμα προς αφετηρία (Ψάρι) και

Λεωφορειακή γραμμή 879 - από αφετηρία προς τέρμα (Ελευσίνα)

Από Καποδιστρίου, δεξιά Θριασίου, αριστερά Κριεζή, αριστερά Λ. ΝΑΤΟ, συνέχεια Λ. ΝΑΤΟ και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση :

Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών καθώς και στις προσωρινές στάσεις που έχουν ιδρυθεί.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.