Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση των Λεωφορειακών Γραμμών 537, 721, 734 και 755.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 537 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ), 721 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ), 734 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΝΟΣ. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ) και 755 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ-ΣΤ. ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), λόγω εργασιών επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Ηρακλείτου και Ξενοφώντος στον Δήμο Αχαρνών, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 18.03.2019 έως και την Τρίτη 19.03.2019, ως εξής:

Λεωφορειακές γραμμές 537, 721 και 734

* από τέρμα προς αφετηρία (Αχαρναί)

Από Δεκελείας, αριστερά Αριστοτέλους, δεξιά Λ. Κωνσταντινουπόλεως, αναστροφή στο ύψος της οδού Φιλαδελφείας, αμέσως αριστερά Οδυσσέως, αριστερά Αγ. Κωνσταντίνου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 755

* από αφετηρία προς τέρμα (Στ. Κάτω Πατήσια)

Από Αριστοτέλους, συνέχεια Αριστοτέλους, δεξιά Λ. Κωνσταντινουπόλεως, αναστροφή στο ύψος της οδού Φιλαδελφείας, αμέσως αριστερά Οδυσσέως, αριστερά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Φιλαδελφείας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση :

Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.