Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Γ12.

Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Γ12.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Γ12 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΛΙΟΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ), λόγω εργασιών εκσκαφής για την κατασκευή υπόγειου δικτύου οπτικών ινών επί της οδού Φιλοκτήτου μεταξύ των οδών Μενελάου και Πριάμου στον Δήμο Ιλίου, την Κυριακή 10.02.2019 από τις 07:00 έως τις 13:00, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή Γ12 από αφετηρία προς τέρμα (προς Πολυτεχνείο)

Από Μενελάου, συνέχεια Μενελάου, αριστερά Ιδομενέως, δεξιά Ιλίου, δεξιά κυκλικά την πλατεία, δεξιά Μπίμπιζα, δεξιά Χασιάς, συνέχεια Ηρώων Πολυτεχνείου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση :

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.