Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΛΕΪ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Επιτροπής Αγώνα Τρόλεϊ του ΠΑΜΕ, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημά τους. Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το συγκοινωνιακό έργο στην πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζήτησαν διαβεβαιώσεις από τη Διοίκηση του Οργανισμού ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές δρομολογίων από τα οχήματα του στόλου του και πιο συγκεκριμένα των δρομολογίων που πραγματοποιούν τα τρόλεϊ.

Από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΑΣΑ επισημάνθηκε ότι πρωταρχικός της στόχος είναι η υπεράσπιση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εξαντλείται κάθε δυνατότητα για την πιστή τήρηση των δρομολογίων. Επίσης τονίστηκε ότι οι οποιεσδήποτε αλλαγές, δεν αφορούν στη μείωση του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου, αλλά έχουν ως μοναδικό σκοπό την ορθολογικοποίησή του, με γνώμονα την ταχύτερη και βέλτιστη μετακίνηση των επιβατών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.