Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της γραμμής τρόλεϊ 20 λόγω εργασιών στην οδό Βασ. Παύλου του Δήμου Πειραιά

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής τρόλεϊ 20, από τη Δευτέρα 3/12/2018 έως και την Παρασκευή 7/12/2018 και από τις 23:10 έως και τις 5:00 της επόμενης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασ. Παύλου-Ακτής Κουντουριώτου, στο Δήμο Πειραιά, ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΛΕΪ 20

Θα λειτουργεί με αφετηρία τη Δραπετσώνα σαν κυκλική διαδρομή μέχρι το ρολόι στο Πασαλιμάνι. Δεν θα εξυπηρετεί την περιοχή Καστέλας-Νέου Φαλήρου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (προσωρινή αφετηρία)

Από 2ας Μεραρχίας, αριστερά Ακτή Μουτσοπούλου, αριστερά Γρ. Λαμπράκη, αριστερά Μπουμπουλίνας και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή προς Δραπετσώνα.

(Εναλλακτική διαδρομή: προσωρινή αφετηρία Δραπετσώνα και αναστροφή στην πλ Καραϊσκάκη εάν λόγω κυκλοφοριακού δεν είναι εφικτή η στροφή Λαμπράκη αριστ. Μπουμπουλίνας).

Στάσεις που εγκαταλείπονται :

ΑΠΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ(ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ), Ι.Κ.Α , ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΕΤΡΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΣΧΙΣΤΟ, ΑΡΙΩΝ, ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΣΚΑΛΑΚΙΑ, ΝΑΥΤ.ΟΜΙΛΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, ΠΛ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ, ΣΥΡΑΓΓΕΙΟΥ, ΛΙΜΗΝ ΖΕΑΣ

ΑΠΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΛΙΜΗΝ ΖΕΑΣ, ΣΥΡΑΓΓΕΙΟΥ, ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ, ΠΛ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΝΑΥΤ.ΟΜΙΛΟΣ, ΣΚΑΛΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΑΡΙΩΝ, ΣΧΙΣΤΟ, ΠΕΤΡΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ,ΑΦΕΤΗΡΙΑ(ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Σημείωση:

Με την κανονική διαδρομή τα τελευταία δρομολόγια θα είναι :

  • Από Νέο Φάληρο προς Δραπετσώνα το δρομολόγιο των 22:50
  • Από Δραπετσώνα προς Νέο Φάληρο το δρομολόγιο των 22:15.

Τα επόμενα δρομολόγια θα εκτελούν την παραπάνω τροποποίηση

Η γραμμή τρόλεϊ θα κινείται εκτός ηλεκτροδοτούμενου δικτύου από τη στάση «ΠΛ. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ» στην 2ας Μεραρχίας έως τη στάση «ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ» στην οδό Μπουμπουλίνας.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.