Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της γραμμής τρόλεϊ 20 και των λεωφορειακών γραμμών 300 και 904 στο Δήμο Πειραιά. λόγω της αθλητικής εκδήλωσης «Σκυταλοδρομία Πειραιάς Βίκος Street Relays Piraeus 2018»

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής τρόλεϊ 20 και των λεωφορειακών γραμμών 300 και 904, λόγω της αθλητικής εκδήλωσης «Σκυταλοδρομία Πειραιάς Βίκος Street Relays Piraeus 2018», στο Δήμο Πειραιά, την Κυριακή 18/11/2018, ως εξής :

ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΛΕΪ 20 από τις 7:30 έως τις 14:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ:

Από 2ας Μεραρχίας, αριστερά Ακτή Μουτσοπούλου, αριστερά Γρ. Λαμπράκη, δεξιά Πύλης, Τζαβέλα και συνέχεια κανονικά.

Σημείωση : Το τρόλεϊ θα κινείται εκτός δικτύου ηλεκτροδότησης στην τροποποιημένη διαδρομή

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

Η διαδρομή από αφετηρία θα εκτελείται κανονικά.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 300 από τις 9:30 έως τις 14:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

Από Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά Σκουζέ, δεξιά Ακτή Μιαούλη, δεξιά 2ας Μεραρχίας, αριστ. Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά Τσαμαδού, αριστ. Γρ. Λαμπράκη και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 904 από τις 9:30 έως τις 14:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ

Από Λ. Χατζηκυριακού, δεξιά Μαρίας Χ’’κυριακού, δεξιά Ακτή Ξαβερίου, δεξιά Κλεισόβης, αριστ. Λ. Χατζηκυριακού, συνέχεια Ηρώων Πολυτεχνείου, δεξιά 2ας Μεραρχίας, αριστ. Ακτή Μουτσοπούλου, και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση : Οι λεωφορειακές γραμμές και οι γραμμές τρόλεϊ θα κάνουν στάση στις υφιστάμενες των τροποποιημένων διαδρομών

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.