Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α «Ζηρίνειο - Εύξεινος Πόντος - Φράγμα Μαραθώνα - Καλέτζι»

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι προχώρησε στην ίδρυση της νέας λεωφορειακής γραμμής 535Α «Ζηρίνειο - Εύξεινος Πόντος - Φράγμα Μαραθώνα - Καλέτζι» από την 1η Νοεμβρίου 2018.

Η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή αποτελεί επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 535, συνδέοντας με καθημερινά δρομολόγια το Καλέτζι Μαραθώνα με το σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου και το κέντρο της Κηφισιάς, μέσω του Φράγματος Μαραθώνα.

Η νέα γραμμή διευκολύνει τις μετακινήσεις των κατοίκων προς την Κηφισιά και το κέντρο της Αθήνας, όπου συγκεντρώνονται δημόσιες υπηρεσίες και Κέντρα Υγείας, καθώς παρέχεται πλέον η απευθείας ανταπόκριση με το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

«Η ανωτέρω γραμμή καλύπτει ανάγκες υπερτοπικού χαρακτήρα, ενισχύοντας παράλληλα τη συνδεσιμότητα και τη διαλειτουργικότητα των μέσων σταθερής τροχιάς με τα οδικά μέσα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.

Η κυκλική διαδρομή είναι η εξής:

Από το τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 535, δεξιά Μαραθώνος, συνέχεια Μαραθώνος, Φράγμα Μαραθώνα, Μαραθώνος (εντός του οικισμού Καλέτζι), δεξιά στην ανηφόρα 200μ περίπου μετά το Φούρνο, αναστροφή παραπλεύρως του Γηπέδου Μπάσκετ, αριστερά Μαραθώνος, συνέχεια Μαραθώνος, Φράγμα Μαραθώνα, Μαραθώνος, αριστερά Πραστειού, τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 535.

Στάσεις που ιδρύονται:

Στη διαδρομή προς Καλέτζι: ΤΕΡΜΑ, ΣΤΑΣΗ 1Η, ΕΥΔΑΠ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΑΝΘΕΩΝ, ΤΑΒΕΡΝΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Στη διαδρομή προς Εύξεινο Πόντο: ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΑΒΕΡΝΑ, ΑΝΘΕΩΝ, ΦΡΑΓΜΑ, ΕΥΔΑΠ, ΤΕΡΜΑ.

Τα δρομολόγια της γραμμής από το Ζηρίνειο είναι τα ακόλουθα:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 6.30, 9.05, 13.10, 15.10, 19.50,

Σάββατο: 9.10, 13.50, 17.50,

Κυριακή: 9.15, 16.10.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.