Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 859 λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος στη Δραπετσώνα του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 859, από την Κυριακή 30-9-2018 έως την Τρίτη 2-10-2018, λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος στη Δραπετσώνα του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου, ως εξής:

Διαδρομή από Αφετηρία

Από Πύλη Ε2, αριστερά Ακτή Ηετιώνεια, συνέχεια ευθεία, δεξιά Γρηγ. Λαμπράκη και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή

Διαδρομή από Τέρμα

Από Γρ. Λαμπράκη, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Αγ. Παντελεήμονος, αριστερά τον παράδρομο Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Ρήγα Φεραίου και συνέχεια κανονικά.

Σημείωση : Εάν οι κυκλοφοριακές συνθήκες, λόγω των πάγκων που θα φτάνουν έως την οδό Αργοστολίου, δεν επιτρέπουν την παραπάνω διαδρομή από το τέρμα τότε θα ισχύσει η ακόλουθη 2η εναλλακτική διαδρομή επιστροφής:

2η Εναλλακτική Διαδρομή από Τέρμα

Από Γρηγ. Λαμπράκη, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια Εθν. Αντιστάσεως, αριστ. Αγ. Δημητρίου, δεξιά Κέκροπος, αριστ. Ακτή Κονδύλη και συνέχεια κανονικά.